Bathing newborn with Johnson's® CottonTouch™ newborn wash & shampoo

Az újszülött ápolási termékcsalád: CottonTouch™

Az ÚJ CottonTouch™ termékcsalád annyira gyengéd, hogy a baba életének már az első napjától használható. A termékek ultra-könnyűek és kiegyensúlyozott pH értékűek, kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez fejlesztve. A CottonTouch™ tusfürdő és testápoló valódi gyapottal készül, megfelelő összetevőkből.  A CottonTouch™ finom, puha tapintást biztosít, és erősíti a kötődést a kisbabád és közötted.

newborn question mark

Tudtad?

Az újszülött szemei a születés után még folyamatosan fejlődnek. A látás az az érzék, ami a legkésőbb éri el a teljes fejlettséget.

Hogyan fürdesd az újszülöttet?

Nagyon sok kérdés kavarog a fejedben, amikor az újszülött babád fürdetésére kerül sor. Nézd meg a lépésről lépésre videónkat, amiből megtudhatod, hogyan kell fürdetni az újszülöttet, segítségével igen hamar profi leszel.

How to Bathe a Newborn Baby | JOHNSONS®

Ismed meg a 2-lépéses baba fürdetési rutinunkat

Próbáld ki 2-lépéses rutinunkat, amivel a szülő és a baba közötti érintés élményét még erősebbé teheted

newborn bath duck icon

1. lépés

Kezd a meleg fürdőt egy tusfürdővel, melynek finom, gyengéd illata van, mint például a CottonTouch™ 2 az 1-ben babafürdető és -tusfürdő, mely finoman habzik és könnyedén leöblíthető.

newborn massage hands icon

2. lépés

A fürdetést kövesse egy nyugtató masszázs a CottonTouch™ babaápoló arcra és testre segítségével, amely gyorsan felszívódik és akár 24 órán keresztül hidratálja a baba bőrét.