Ugrás a fő tartalomra

Elkötelezettségünk a családok felé

Támogatjuk a boldog, egészséges babákat és családjaikat. Nem számít, hol élnek. Itt van az egyik partneri kapcsolatunk, az anyavállalatunkkal, Johnson & Johnson-nal együtt.

Save the Children logo

Save the Children® alapítvány – Mentsük meg a gyerekeket!

A JOHNSON’S® együttműködik a Save the [email protected] alapítvánnyal abban a nemzetközi törekvésben, hogy a szegénység vagy válság sújtotta közösségek családjai is kapjanak orvosi ellátást, segítséget és oktatást.

Elkötelezettségünk az Egészséges környezetért

Elköteleztük magunkat, hogy a szakértelemmel elkészített összes formulánk gyengéd legyen a környezethez, mert a kisbabák fejlődését meghatározza a világ, amelyben felnőnek.

Fontos, hogy egy olyan világot alkossunk, ahol minden kisbaba megfelelően tud fejlődni. Ezért itt, a JOHNSON’S®-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy a környezetre gyakorolt hatásunkat csökkentsük.

Miként gyengéd a JOHNSON’S® a környezethez?

  • Fontossági sorrendet alakítunk ki, és azokat az összetevőket használjuk, amelyek nem károsak a vízi életre és az ökoszisztémára.
  • Egy szabadalmazott rendszert használunk, hogy olyan termékeket tudjunk előállítani, amelyek nem mérgezőek és nem halmozódnak fel a környezetben.
  • Úgy becsüljük, hogy a hatékonyabb eljárásokkal kb. 20%-kal csökkenteni tudjuk a víz használatot gyárainkban.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a következő programokban, amelyekkel segítünk megvédeni a környezetünket a jövő generációjának.

Hands holding a globe

Johnson & Johnson környezetvédelmi kezdeményezések

Az elkötelezettségünk, hogy létrehozzunk valami mást, túllép a JOHNSON’S® márkán.
Itt megtudhatod, hogy az anyacégünk, a Johnson & Johnson mit tesz azért, hogy a bolygónk egészségesebb legyen.

Recycling bottles

Care to Recycle® (Gondoskodunk az újrahasznosításról) program

Care To Recycle® programunk segít felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos a csomagolóanyagok, például a fürdőszobában használt termékek csomagolóanyagainak az újrahasznosítására; csak egy kis cselekedet egy kis szobában, de ennek is nagy hatása lehet.

Kids in environmental earth shirts

A környezetre gyakorolt hatás csökkentése

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk a természeti erőforrásainkról, amelyeket használhatunk. Tudj meg többet arról, hogy mi, a Johnson & Johnson milyen lépéseket teszünk annak érdekében, hogy csökkentsük termékeink környezetre gyakorolt káros hatásait.