Elkötelezettségünk a családok felé

Támogatjuk a boldog, egészséges babákat és családjaikat. Nem számít, hol élnek. Itt van az egyik partneri kapcsolatunk, az anyavállalatunkkal, Kenvue-nal együtt.

Save the Children logo

Save the Children® alapítvány – Mentsük meg a gyerekeket!

A JOHNSON’S® együttműködik a Save the Children@ alapítvánnyal abban a nemzetközi törekvésben, hogy a szegénység vagy válság sújtotta közösségek családjai is kapjanak orvosi ellátást, segítséget és oktatást.

Elkötelezettségünk az Egészséges környezetért

Elköteleztük magunkat, hogy a szakértelemmel elkészített összes formulánk gyengéd legyen a környezethez, mert a kisbabák fejlődését meghatározza a világ, amelyben felnőnek.

Fontos, hogy egy olyan világot alkossunk, ahol minden kisbaba megfelelően tud fejlődni. Ezért itt, a JOHNSON’S®-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy a környezetre gyakorolt hatásunkat csökkentsük.

Miként gyengéd a JOHNSON’S® a környezethez?

  • Fontossági sorrendet alakítunk ki, és azokat az összetevőket használjuk, amelyek nem károsak a vízi életre és az ökoszisztémára.
  • Egy szabadalmazott rendszert használunk, hogy olyan termékeket tudjunk előállítani, amelyek nem mérgezőek és nem halmozódnak fel a környezetben.
  • Úgy becsüljük, hogy a hatékonyabb eljárásokkal kb. 20%-kal csökkenteni tudjuk a víz használatot gyárainkban.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a következő programokban, amelyekkel segítünk megvédeni a környezetünket a jövő generációjának.