Jogi nyilatkozat

Weboldalunkon található minden tartalom a Johnson & Johnson Kft. tulajdona, amely az egész világra kiterjedő szerzői jogi törvények védelmét élvezi. Tartalmat letölteni csak személyes és nem üzleti célra lehet, a tartalom módosítása vagy sokszorosítása tilos. Egyébként az itt található tartalom másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos. 
 
Ezen weboldal tulajdonosa minden ésszerűen elvárhatót megtesz azért, hogy az oldalon korszerű és pontos információkat helyezzen el, de nem vállal felelősséget vagy garanciát az itt közölt információk pontosságáért, aktualitásáért vagy teljességéért. Az oldal tulajdonosát nem terheli felelősség semmiféle olyan kárért, amely felhasználóinak az oldalhoz való hozzáféréséből vagy hozzá nem féréséből eredhet, illetve abból, hogy felhasználói az oldalon közölt információkra támaszkodtak. Ezen oldal magyarországi felhasználók számára készült. 
 
Az oldal tartalmazhat linkeket vagy utalásokat más oldalakra, de tulajdonosa nem felelős más oldalak tartalmáért és nem vállal felelősséget ilyen tartalmakból eredő károkért. Bármely más oldalhoz kapcsolódó link csupán a weboldal felhasználóinak kényelmét szolgálja. 
 
Ezen internetes oldalon található védjegyek, szolgáltatások jelei, kereskedelmi nevek, emblémák és termékek védelmet élveznek Magyarországon és más országokban is. Ezek bármilyen felhasználása tilos az oldal tulajdonosának előzetes írásos engedélye nélkül, kivéve a cég termékeinek vagy szolgáltatásainak azonosítása. 
 
Bármilyen, ezen weboldalhoz kapcsolódó elektronikus kommunikációban a személyes adatok kezelése tekintetében az oldal Adatvédelmi irányelvei az irányadók. Ezen oldal tulajdonosa bármilyen célra szabadon használhat vagy sokszorozhat bámely ilyen kommunikációban található minden más információt, beleértve bármilyen ötletet, elképzelést, módszert, technikát vagy az ott ismertetett szaktudást. Ilyen célok lehetnek a harmadik féllel való közlés, és/vagy fejlesztés, gyártás és/vagy áruk és szolgáltatások marketingje.
 
Ezen weboldalra vagy egyébként ezen oldal tulajdonosa számára bármilyen üzenetet küldő felelős a közölt információért, beleértve annak valóságát és pontosságát.