coconut oil ingredient

Összetevőink

Az összes összetevőnk kulcsszerepet játszik abban, hogy olyan termékeket tudjunk előállítani, amelyek gyengédek a baba érzékeny bőréhez, hajához és szeméhez.
Fontos számodra, hogy pontosan tudd, mi van abban a termékben, amelyet a babádnak választasz, így készítettünk egy összetevő jegyzéket, csak Neked.

Az alábbi 5 lépést alkalmazzák a termékfejlesztés során

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit hozzuk létre.
Éppen ezért kidolgoztunk egy körültekintő eljárást, hogy garantáljuk babaápolási termékeink kiváló minőségét és biztonságosságát. Ha a formulánk az ellenőrzési folyamat bármely lépésénél megbukik, visszamegyünk a tervezési folyamat legelejére. Így emeljük egyre feljebb a mércét már több mint egy évszázada, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit tudjuk létrehozni.

 • 1. Az alapanyagok származása

  Diamond icon

  A kiváló minőségű termékek előállítása a kiváló minőségű alapanyagoktól indul. Éppen ezért minden szállítót alaposan megvizsgálunk, és csak olyan anyagokat fogadunk el, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi- és biztonsági előírásainknak.

 • 2. Az összetevők vizsgálata

  Molecule icon

  A beérkezett összetevőknek vizsgálaton kell átesniük és meg kell felelniük a testápolási termékek biztonságos használatával kapcsolatos követelményeinek.
  Mélyre hatoló vizsgálatokat végzünk annak érdekében, hogy értékeljük termékeink tisztaságát, figyelembe véve a legfrissebb testápolási, táplálkozási és orvosi kutatások eredményeit.

 • 3. Klinikai értékelések és vizsgálatok

  Pipette icon

  Miután létrehozzuk a termékek formuláit, azokat önkéntesekkel teszteljük laboratóriumi környezetben. Szakembereink minden lehetséges problémára tesztelnek, beleértve a bőr- és a szem irritációját is. A különböző formulákra (összetételekre) adott (válasz)reakciókat egy adatbázisban tároljuk, amely segítséget nyújt minden új formula elkészítésében.

 • 4. Mindennapi használat

  Chart icon

  Teszteljük a babaápolási termékeket úgy, ahogyan az igazi vásárló használja azokat. Ez az ellenőrzés Veled kezdődik. Laboratóriumban is vizsgáljuk a termékeinket úgy, hogy azokat különböző hatásoknak tesszük ki, pl. extrém melegnek, hidegnek, páratartalomnak, és még több mindennek, hogy triplán ellenőrizzük a biztonságot és az állandó minőséget.

 • 5. Folyamatos értékelés

  Circular arrow icon

  A kész termékünk végre elérhető a hozzád közeli üzletben, ám a mi munkánk ezzel nem ér véget. Folyamatosan gyűjtjük az új információkat, meghallgatjuk a visszajelzésedet akár a vevőszolgálaton, akár a médián keresztül, és ha kell, korszerűsítjük a termékünket amikor szükséges, hogy minden amit készítünk, hatékony legyen.

Tudomány a biztonságos összetevők mögött

1. Tartósítószerek

A tartósítószerek mind a baba- mind a szépségápolási termékek alapvető részei. Nélkülük azok a kozmetikumok, amiket mindennap használsz, néhány hét vagy akár néhány nap alatt megromlanának. Mi kizárólag olyan tartósítószereket használunk, amelyeket az FDA (Food and Drug Administration – az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) és az európai (szabályozó) hatóságok évtizedek óta biztonságosnak ítélnek és támogatnak.

2. Illatok

A multi-szenzoros tapasztalatok, mint az illatok, fontos szerepet játszanak a boldog, egészséges babafejlődésben.
Az illatosított testápolási termékekben használatos aroma komponenseknek kevesebb mint 25%-a felel meg a mi szigorú biztonsági előírásainknak, és használható a mi gyengéd termékeink készítése során.
Minden egyes illat, amelyet használunk, mentes a jelenleg ismeretes allergénektől.*

*Az Európai Bizottság a fogyasztók biztonságával foglalkozó tudományos bizottsága (FBTB által megállapított határérték alatt

aloe vera plant

Természetességi előírásaink

Tudj meg többet a természetes összetevőkről szóló előírásainkról