Hogyan számítjuk ki a 90%-ot?

baby product bottle with left arrow

Mivel nincs pontos meghatározása annak, hogy mit is értünk a „természetes” alatt, így mi a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) független álláspontját képviseljük (ISO 16128), miszerint természetes eredetű az, amelynek (egyéb kritériumok mellett) összetevőinek több, mint 50 százaléka természetes forrásból, például növényekből vagy ásványi anyagokból származik.

Ez alapján babatusfürdőink, babaápolóink és babasamponjaink összetevőinek több, mint 90%-a természetes eredetű. (Ez egy átlagos összesített mennyiség, amely tartalmazza a vizet is.)

Tudjuk, hogy a természetes összetevők a eredeti formájukban nem minden esetben biztonságosak a babának. Így mielőtt a termékeinkhez adnánk azokat, különböző eljárások alá vetjük őket annak érdekében hogy:

Remove impurities, improve touch and feel, reduce malodor or discoloration, enhance performance and safety

Néhány indok, hogy miért van szükség a másik 10%-ra

A következőket használjuk a termékeinknél a különleges előnyök elérése érdekében:

baby product bottle with right arrow
  • bacteria A tartósítószerek nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy megelőzzük, hogy a penész és baktériumok szaporodjanak el a termékben és ártsanak a babának.
  • pH icon Termékeinkben citromsavat és nátrium-hidroxidot használunk a bababőr pH-jának megfelelő beállításához – ami rendkívül fontos a bőr enzimeinek működéséhez, a bőr megújulási folyamataihoz és a fertőzések elleni védelemben.
  • Baby icon A bőrkondicionáló szerek segítenek megnyugtatni a bőrt, míg a hajkondicionáló és antisztatikus szerek segítenek megelőzni a nedvességvesztést és hozzájárulnak a haj egészséges kinézetéhez és állapotához.
  • vitamins A vitaminok és az antioxidánsok segítenek a kisbabád bőrét biztonságban tartani azáltal, hogy megakadályozzák a termék oxidációját és a szabad gyökök létrejöttét.
  • Baby bath icon Az illatanyagok segítenek az érzékszervi fejlődésben és a fürdetést vidám időtöltéssé teszik.

Míg lehetnek természetes alternatívák néhány szintetikus összetevőnkre, mindegyiküknél kompromisszumot kellene kötnünk.

Például, néhány növényi alapú összetevő, mint az illóolajok, gyakran nagy mennyiségben tartalmaznak allergéneket.
Függetlenül attól, hogy az összetevők természetes eredetűek vagy szintetikusak, mi csakis kizárólag azokat használjuk, amelyek végigmentek a szigorú biztonságot szabályozó folyamatunkon, és amelyeket vállalatunktól független orvosok, ápolók és kutatók hagytak jóvá, valamint több mint 550,000 önkéntes által tesztelt világszerte.