Ugrás a fő tartalomra
Johnson’s® Bedtime® baby lotion and moisture wash

Bedtime™ termékcsaládunk az aktív baba bőrének ápolására

Szinte minden babánál előfordul, hogy nehézsége van az alvással, pedig a pihentető éjszakai alvásnak számos előnye van.
A jó éjszakai alvás az esti fürdetéssel kezdődik.
A Bedtime™ termékcsaládunk nyugtató NaturalCalm™ illatot tartalmaz, ami segít a babának megnyugodni lefekvés előtt. Hipoallergén*. Ez a termékcsalád alkalmazható a klinikailag bizonyított 3-lépéses Bedtime™ rutinunk részeként.

*összetételét úgy fejlesztették, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát

Ismerd meg a 3-lépéses altatási Bedtime™ rutinunkat

Legyen az éjszakai babaápolás nyugodt és kényelmes az egyedülálló 3-lépéses altatási Bedtime™ rutinunkkal. Ez az első és egyetlen olyan altatási rutin, ami klinikailag igazoltan akár egy hét alatt segíthet a babának, hogy gyorsabban aludjon el és hosszabb éjszakai álomba merüljön
Olvasd el néhány tanácsunkat és tippünket, hogy hogyan altasd el a babádat.

A JOHNSON'S® esti rutinja

Johnson’s® baby bedtime routine warm bath duck icon

1. lépés: Meleg fürdő

A fürdetés tökéletes a baba altatási rutin megkezdésére. Használj fürdetésre egy babatusfürdőt, aminek kellemes, ismerős az illatta, például a Bedtime™ babatusfürdőt. Használd a nyugtató NaturalCalm™ illattal dúsított  JOHNSON'S® Bedtime™ babatusfürdőt a JOHNSON’S® 3-lépéses altatási rutin részeként, amivel segíthetsz a kisbabádnak gyorsabban elaludni és hosszabb éjszakai álomba merülni.

Johnson’s® baby bedtime routine massage hands icon

2.lépés: Gyengéd masszázs

A nyugtató babamasszázs csodálatos módja annak, hogy a kisbabád biztonságban, szeretetben érezze magát és elkészüljön az alvásra. A masszázs segít neked felismerni kisbabád testbeszédét és reagálni rá, és nagyszerű módja annak, hogy a baba biztonságban és nyugalomban érezze magát. Használj egy babatestápolót egy nyugtató illattal, például a Bedtime™ babaápolót, hogy megnyugtasd a kisbabádat lefekvés előtt.

Johnson’s® baby bedtime routine quiet time moon icon

3.lépés: Csendes tevékenység

Itt az idő, hogy egy rövid csendes együttlét után a baba elaludjon. Figyelj arra, hogy az atmoszféra legyen nyugodt és barátságos. Ahhoz, hogy babád még jobban lenyugodjon olvass neki vagy énekelj altatódalt elalvás előtt. Próbáld ki a mi altatóinkat itt.

baby question mark

Tudtad?

A legideálisabb hömérséklet a kisbabád altatásához, ha a szobában 20-22º Celsius van.

Az altatódalok tudománya

A zene nagyon fontos szerepet játszik a baba altatásában. Ezért összeálltunk zenészekkel a világ minden tájáról, hogy létrehozzuk az első, tudományosan megalapozott, globális baba altatódalt.

The Science of Baby Lullabies: Bedtime Music | JOHNSON’S®