A gyengéd illataink ereje

Az illat, az emlék és az érzelem szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Több évtizednyi kutatás mutat rá, hogy az érzékszervi tapasztalás kulcsszerepet tölt be a boldog és egészséges babafejlődésben.

Emellett azonban az is nagyon fontos számunkra, hogy a szülő magabiztos legyen abban, hogy milyen terméket választ babája bőrének ápolására. Ez az amiért az összes formulánk kfejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy csökkentse az allergének jelentette rizikót.

Az illatanyagaink mentesek az ismert illatallergénektől.*

* Az Európai Bizottság a fogyasztók biztonságával foglalkozó tudományos bizottsága (FBTB) által megállapított határérték alatt

A JOHNSON’S® illatanyag összetevőkre vonatkozó követelményei az iparágban a legmagasabbak közé tartoznak.

Tanulmányok igazolják, hogy azok a babák, akiket illatosított fürdetővel fürdetnek, 30%-al erősebben kötődnek a szüleikhez, mint azok a babák, akiknek a fürdetője illatmentes.

Creating floral fragrance using beakers and mortar & pestle

Az illatok művészete

Összefogtunk a világ vezető illatházaival, hogy megalkossuk az új gyengéd illatainkat, és meggyőződtünk arról, hogy ezek megfelelnek a szigorú tisztasági előírásainknak. A szülők le voltak nyűgözve azoktól az új illatoktól, amiket megalkottunk. A babaápolónk illatát tesztelő szülők közül 10-ből 9-nek tetszett az illata.