shiny drops collection

Shiny Drops termékcsalád gyermekeknek

A JOHNSON’S® Shiny Drops gyermek hajápoló termékeket egy csepp argánolajjal és selyemproteinnel gazdagítottuk, hogy fokozzuk természetes ragyogását a selymesen puha, egészséges kinézetű hajért.

strength drops collection

Strength Drops™ termékcsalád gyermekeknek

A JOHNSON’S® Strength Drops™ gyermek hajápoló termékcsaládunkat E-vitaminnal dúsítottuk és és kifejezetten úgy fejlesztettük, hogy segítsen a hajat erősíteni és használatával kevesebb legyen a töredezett hajszál.

pure protect wipes

Pure Protect fürdető és tusfürdő gyermekeknek

A JOHNSON’S® Pure Protect 2 az 1-ben fürdető és tusfürdő gyermekekmek mézzel, zöld teával és roibosszal van gazdagítva. Kíméletesen megtisztítja az érzékeny gyermekbőrt a piszoktól és a kórokozóktól*, emellett védi azt.**

*E. coli baktériummal végzett teszt alapján.
** véd a kiszáradás ellen

bubble bath bottles

2 az 1-ben buborékos fürdető és tusfürdő gyermekeknek

A JOHNSON’S® 2 az 1-ben buborékos fürdető és tusfürdő gyermekeknek úgy lett megalkotva, hogy kombinálja a gyermekbőr kíméletes és gyengéd tisztítását a mókás, nagy buborékos fürdéssel.

Ismerd meg a 2-lépéses totyogó és kisgyermek hajápolási rutinunkat

Az egyszerű, 2-lépéses hajápolási rutinunk segítségével gondoskodsz arról, hogy kisgyermeked hajának ápolása gyors és fájdalommentes legyen mindkettőtök számára. Nézd meg tippjeinket és tanácsainkat kisgyermeked összegubancolódott hajának kezelésére.

Try the 3-Step Toddler Hair Care Routine | JOHNSON’S®

1.lépés

Tisztítsd meg gyermeked haját a Strength Drops™ samponnal!

2.lépés

Tápláld kisgyermeked haját Strength Drops™ balzsam-spray-vel. Permetezd a nedves hajra majd gyengéden fésüld át!