Újdonsült szülők bevásárló listája

Újdonsült szülők bevásárló listája

Kifestette a gyerekszoba falait, biztonságossá tette az otthonát. Majdnem készen áll! Íme egy hasznos bevásárló lista, amely segít felszerelkezni az újszülött számára fontos dolgokkal.

JOHNSON’S® Baby TOP-TO-TOE® fürdető és sampon

A NO MORE TEARS® ("Nincs több könnycsepp") fürdető független szakértők által bizonyítottan biztonságos az újszülöttek bőrére már az első naptól. Úgy készül, hogy használhassa a baba egész testén és a haján is, az allergia kialakulásának esélyét csökkentő összetételű és bőrgyógyászatilag tesztelt.

További információ

JOHNSON’S® Baby pelenkakiütés elleni védőkrém

Noha a pelenkakiütés jellemzően nem jelentkezik problémaként a baba 3 hónapos koráig, mégis fontos a megelőzés. A JOHNSON’S® Baby pelenkakiütés elleni védőkrém klinikailag igazolt 3 az 1-ben formula amely gyorsan nyugtatja a bőrt, megvéd a pelenkakiütés okozóitól és segít visszaállítani és erősíteni a bőr természetes védőrétegét. Az allergia kialakulásának esélyét csökkentő összetételű és újszülöttek számára kifejleszetett.

További információ

JOHNSON’S® Baby Sampon

Ha kisbabájának van hajacskája, a NO MORE TEARS® ("Nincs több könnycsepp") formulánk gyengéden megtisztítja anélkül, hogy csípné a szemét.

További információ

JOHNSON’S® Baby ápoló

Klinikailag bizonyítottan lágy és gyengéd, csodálatos friss baba illattal, használja minden nap, hogy a baba bőre hidratált maradjon. Kiváló az anyukáknak is!

További információ

JOHNSON’S® Baby olaj

A megbízható baba olajunknak számos előnye van! Könnyen felvihető a bőrre és közvetlenül fürdés után, a még enyhén nedves bőrön vékonyan eloszlatva 10x annyi nedvességet zár a bőrbe, mint más testápolók száraz bőrön alkalmazva, megőrzi a babapuha bőrt. Babamasszázshoz is ideális.

További információ

JOHNSON’S® Baby Extra Sensitive törlőkendő

Független szakértők által bizonyítottan biztonságos az újszülöttek bőrére, már az első naptól kezdve, használata ideális minden pelekacsere alkalmával. A NO MORE TEARS® ("Nincs több könnycsepp") formula nem csípi a szemet, így a baba egész testén használható.

További információ

JOHNSON’S® Baby Melltartó betét

Szoptatás idejére fontos beszerezni ezeket az eldobható betéteket, amelyek bármilyen általános vagy szoptató melltartóval hordhatóak. Védelmet nyújtanak a szivárgás ellen, egyedi formájukkal és a csúszásgátló, öntapadó csíkokkal biztonságos kényelmet nyújtanak.

További információ

PELENKÁK!

Sokkal több tennivalója lesz, mint azt gondolná! Szerezzen be pár csomaggal előre újszülött méretben.