NO MORE TEARS® (“Nincs több könnycsepp”) - gyengéd a szemhez

NO MORE TEARS®
Több mint 50 évvel ezelőtt kifejlesztettünk egy új biztonsági előírás sorozatot, hogy jelezzük a JOHNSON'S® Baby gyengéden tisztító, szappan-mentes samponunk minőségét és gyengédségét.
 
Az anyukák akkor és most is bízhatnak abban, hogy ez nem csípi gyermekük szemét. Azóta a JOHNSON'S® Baby NO MORE TEARS® (“Nincs több könnycsepp”) azt jelenti, hogy ezek a termékek tiszták, kíméletesek és gyengédek a csecsemők érzékeny bőréhez. Ez lehetővé tette anyukák, apukák és gyermekek generációinak a kikapcsolódást és a zavartalan együttlétet a tovább tartó és örömteli fürdetési időben.
 
Miénk az egyetlen babaápolási termékcsalád, amely magán hordozza az értékes NO MORE TEARS® (“Nincs több könnycsepp”) jelzést, ezért szeretnénk megosztani Önökkel a tudományos hátterét, néhány kutatást és tesztelést. Reméljük, hogy érdekesnek találja majd információinkat és különlegességekkel is tudunk majd szolgálni.
 

A NO MORE TEARS® (“Nincs több könnycsepp”) vizsgálat 4 lépése

1. Összetétel- és formulaellenőrzés. Minden egyes összetevőt és a végső formulát is szigorú biztonsági ellenőrzésnek vetünk alá.
2. Pre-klinikai biztonsági értékelés. Biztonsági csapataink átfogó laboratóriumi tesztek során győződnek meg a termék biztonságosságáról.

Bővebben

Az egyik legszigorúbb Johnson & Johnson irányelv

Az egyik legszigorúbb Johnson & Johnson irányelv A Johnson & Johnson-nál felállítottuk magunknak a legszigorúbb irányelveket. Azért...

Bővebben

A babák szemének alapos ismerete

A Johnson & Johnson-nál tudjuk, milyen problémák adódhatnak, ha durva, szappan- termék kerül a csecsemő szemébe. Semmi sem zavarhatja meg a...

Bővebben

Néhány dolog, amit tudunk

A babák nem pislognak sokat. Mialatt a felnőttek minden 3-5 másodpercben pislognak, a csecsemők az első évben akár egy percig is nyitva tudják tartani szemüket...

Bővebben