CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (“Klinikailag bizonyított lágyság”) – lágy és gyengéd a bőrön

Kisbabája első nyelve az érintés. Ha javítani akarjuk vele ezt a különleges kommunikációt, fontos, hogy bőrét egészségesen és hidratáltan tartsuk.

Ezért a JOHNSON'S® Baby márka az újszülött bőr természetére irányuló úttörő kutatást végzett - kutatást amely a termékfejlesztés alapját biztosítja.
 
Ez a kutatás megmutatta, hogy a babák bőre sokkal vékonyabb, mint a felnőtteké, ezért sokkal veszélyeztetettebbek az irritáló anyagokkal szemben1, 2.
 
Annak érdekében, hogy segítsünk megvédeni a csecsemők bőrét, különleges hidratáló és bőrvédő termékekeket fejlesztettünk ki, mint például a JOHNSON'S® Baby ápoló és a JOHNSON’S® Baby pelenkakiütés elleni védőkrém, amelyek hordozzák a CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (“Klinikailag bizonyított lágyság”) jelzést - hogy anyukák és az egészségügyi szakemberek tudják, hogy megbízhatnak ebben a baba érzékeny bőrének megfelelő termékben.

 

1. GN Stamatas and K Martin “Baby skin vs adult skin structure, function and composition”, Cosmetics and Toiletries, 124(4), 50-53, 2009

2. GN Stamatas, J Nikolovski, M Luedtke, N Kollias, and B Wiegand “Infant Skin Microstructure Assessed In Vivo Differs from Adult Skin in Organization and at the Cellular Level”, Pediatric Dermatology, 2009 (early view published on-line: http://www3.interscience.wiley.com/journal/121481321/issue )