Baba bőrápolás

Ismert, hogy mennyire különbözik a baba bőre a felnőttekétől, ezért fontos olyan termékek használata, amelyek kifejezetten az érzékeny bababőrön történő használatra lettek kialakítva.
Világszerte több mint 100 éve tesszük elérhetővé az anyák számára babaápolási szakértelmünket, egy olyan termékcsaláddal, amely bizonyítottan lágy és gyengéd ápolást biztosít a kisbaba érzékeny bőrének. 
 
Nagyon komolyan vesszük a biztonságot, ezért minden egyes termékünk végigmegy egy szigorú, gyengédséget vizsgáló tesztelésen - amit a NO MORE TEARS® ("Nincs több könnycsepp") és a  CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (“Klinikailag bizonyított lágyság”) igazolás jelképez.
 
A bababőr ápolására vonatkozó tanácsokért tekintse meg a: baba bőrápolás videónkat.
 
Olvasson a bőr különböző állapotairól, amelyeket gyermeke is megtapasztalhat.
 
A bababőr védelme

Megvédheti a baba bőrét azáltal, hogy laza testhezálló ruhákba öltözteti, így megelőzheti a kidörzsöléseket. Védje a kisbaba bőrét a közvetlen napfénytől kalappal vagy egyéb árnyékoló eszközzel. Ahogy a gyermek növekszik, a bőre alkalmazkodik és nő vele együtt. Gondoskodásával és figyelmével fontos szerepet játszik a csecsemő és bőrének egészsége megőrzésében.

Akár fürdeti a kisbabát, vagy hidratálóval keni be, mindez többet jelent az egészségvédelemnél. Gyengéd kezével különleges köteléket formál vele az érintés ereje által.